-A A +A

Prijem sportaša ZU HVIDR-e Virovitičko-podravske županije koji su na 23. SŠNIDOR-u Makarskoj, osvojili drugo mjesto

20.10.2017

Drugu godinu zaredom, sportaši Županijske udruge HVIDR-e osvojili su drugo mjesto na državnom prvenstvu. Nakon prošlogodišnjeg povijesnog 2. mjestu u Poreču, VPŽ ekipa ponovila je taj uspjeh i ponovno priskrbila srebro.

U Mjesnom domu u Zvonimirovcu, okupili su se oni koji su u Makarskoj osvojili srebro. Čestitke su im uputili pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić, virovitičko-podravski župan Igor Andrović, načelnik Općine Čađavica, Mirko Rončević kao i predsjednik Odbora za hrvatske branitelje iz Domovinskog rata Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš.

Svi oni zahvalili su im na ovom sjajnom uspjehu kojim su pronijeli ime Virovitičko-podravske županije i svih naših gradova i općina na svedržavnom natjecanju SŠNIDOR-u. Sportaši HVIDR-e Virovitičko-podravske županije u Makarskoj su do srebra došli osvojivši 169 bodova.

Prvoplasirani Zagreb je skupio 210, a trećeplasirana Zagrebačka županija 164. Ekipno, najbolji rezultat je ostvarila ekipa koja se natjecala visećoj kuglani koja je osvojila 1. mjesto. Pojedinačno, u stojećem stavu, Damir Krklec je bio 1., a Ivan Medved 3. U plivanju su naši bili 5., dok je pojedinačno Josip Sertić bio 3. U boćanju smo bili 8., u električnom pikadu 9., ali je Stjepan Trevižan bio brončani. Kuglači su bili 8., a stolnotenisači 4. Stolnoteniski par, Žarko Inhof – Stjepan Štiks osvojio je srebro. U streljaštvu su sportaši ZU HVIDR-a VPŽ bili 5., dok je pojedinačno, Ivica Udovičić u kategoriji G2 bio srebrni. Šahisti su bili 5., a u športskom ribolovu, ekipno smo bili 11., ali je Nikica Medarić osvojio 3. mjesto. U utrci s invalidskim kolicima, Ivica Udovičić je bio 7. Izbornik je bio Ilija Nikolić.

(www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak i Nenad Križić)