JAVNI POZIV za prikupljanje prijava za sufinanciranje troškova smještaja učenika srednjih škola u školskoj 2023/2024. godini.

Na temelju članka 54. Statuta Općine Čađavica ( Službeni glasnik broj 1/19., 2/19., 1/20. i 2/21), u vezi sa Odlukom o sufinanciranju troškova smještaja učenika srednjih škola sa područja Općine Čađavica u učeničke domove, općinski načelnik Općine Čađavica, objavio je JAVNI POZIV za prikupljanje prijava za sufinanciranje troškova smještaja učenika srednjih škola u školskoj 2023/2024. godini.

Za ostvarivanje prava na sufinanciranje učenici se mogu obratiti u Jedinstveni upravni odjel Općine Čađavica, Kolodvorska 2.

Uz zahtjev učenici su obvezni priložiti sljedeće dokumente: presliku osobne iskaznice ili uvjerenje o prebivalištu, Izvornik Potvrde u upisu u srednju školu, Izvornik potvrde o smještaju u učeničkom domu ili presliku ugovora o smještaju u dom, presliku kartice računa.

Pravo na sufinanciranje troškova smještaja učenika srednjih škola ne mogu ostvariti učenici iz obitelji korisnika stalne pomoći i ostalih pomoći u sustavu socijalne skrbi.

Prijave se primaju najkasnije do 29. rujna 2023. poštom ili osobno na adresu: OPĆINA ČAĐAVICA, Kolodvorska 2, 33523 Čađavica.

 

Javni poziv srednjoškolcima s područja Općine Čađavica-2023-2024

Skip to content